Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2022

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ: ΠΡΑΙΤΩΡΙΑΝΟΙ Η’ ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ;

 ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ: ΠΡΑΙΤΩΡΙΑΝΟΙ Η’ ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ;


ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ: ΠΡΑΙΤΩΡΙΑΝΟΙ Η' ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ;
ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ: ΠΡΑΙΤΩΡΙΑΝΟΙ Η’ ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ;

Ο Μιχαλακόπουλος Φώτης, υποψήφιος βουλευτής της ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, στην εκπομπή «ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ … Ε.ΣΥ.;», με τον Λαφαζανίδη Θεόδωρο.

Ο ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΩΣ ΚΡΑΤΙΚΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ ΩΣ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΝΝΟΜΗΣ ΤΑΞΗΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.

ΠΡΑΙΤΩΡΙΑΝΟΙ Η’ ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ; ΟΙ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ-ΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΕΝΤΟΛΩΝ. ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΩΝ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΩΝ.

ΠΩΣ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ ΠΟΙΑ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ. Η ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΩΝ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΟΡΦΗΣ ΕΥΡΕΣΙΤΕΧΝΙΑΣ ΚΑΙ ΕΦΕΥΡΕΣΕΩΣ.

ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΥΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ Α ΑΘΗΝΩΝ ΦΩΤΗ ΜΙΧΑΛΑΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΟΙΚΟΔΕΣΠΟΤΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗ ΤΟ ΘΕΟΔΩΡΟ ΛΑΦΑΖΑΝΙΔΗ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ “ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ,Ε.ΣΥ;”.

15.0 ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Η αστυνομία καλείται να διασφαλίσει την εσωτερική ασφάλεια των πολιτών.
15.1. Για το λόγο αυτό η Πολιτεία θα της παράσχει κάθε υλικοτεχνική εξάρτηση ώστε να καταστεί αποτελεσματική στο έργο της.
15.2. Η εκπαίδευση που θα παρέχει η Πολιτεία στους αξιωματικούς και υπαξιωματικούς θα γίνεται με υπερσύγχρονα τεχνολογικά συστήματα.
15.3. Θα προσληφθεί το απαραίτητο υπηρεσιακό προσωπικό προκειμένου να εκτελούν την υπηρεσία τους ολοκληρωμένα και αποτελεσματικά.
15.4. Η Πολιτεία θα τους εξασφαλίσει ικανοποιητικές μισθολογικές και ασφαλιστικές συνθήκες για να προσφέρουν απρόσκοπτα και απροβλημάτιστα τις υπηρεσίες τους .
15.5. Τα σώματα ασφαλείας θα έχουν την εκτίμηση της Πολιτείας και αυτά πρέπει να σέβονται τον κάθε Έλληνα Πολίτη γιατί ο ίδιος τους διόρισε στην υπηρεσία τους και ουσιαστικά εργάζονται για αυτόν.


ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ:

ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΠΡΟΣΕΛΘΟΥΝ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ «Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΓΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕΣΩ ΟΜΙΛΙΩΝ, ΒΙΝΤΕΟ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΩΝ, ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΓΕΓΡΑΜΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΦΟΡΕΙΣ, ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ  Ή ΑΛΛΟΥΣ ΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ .  ΓΙΑ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ «Ε.ΣΥ. ΠΟΛΙΧΝΗΣ» ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΤΕ ΓΙΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕΣΩ: https://esy-polichnis.business.site/

LINKS:

ΡΑΔΙΟ ΑΡΓΩ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ FB

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ YOUTUBE

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΠΑΝΤΟΥ - ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΕΝΩΣΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΣΟΥ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις


ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ


Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 6ΟΟ:
ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΙΤΗΣ;

ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ - ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ: