Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2021

Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Η ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

 

Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Η ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ



THN ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ

Η Ελλάδα βρίσκεται υπό οικονομική κατοχή. Οι Έλληνες βιώνουν μία Εθνική Γενοκτονία. Σ’ αυτόν τον οικονομικό πόλεμο ο Αρτέμης Σώρρας φέρνει τα οικονομικά "εργαλεία" και τα παραδίνει σε όλους τους Έλληνες απανταχού της γης.  Οι πολίτες έχουν πλέον στη διάθεσή τους τη γνώση και τη δυνατότητα να κάνουν χρήση όλων των εργαλείων ώστε να αντισταθούν, να ελευθερωθούν και να φέρουν την πραγματική ανάπτυξη και ευημερία.

Μέχρι τώρα έλληνα πολίτη είχες λάθος πληροφορίες από τα πληρωμένα συστημικά ΜΜΕ όσο αφορά τον άνθρωπο που μόνο την ένωση μας ζήτησε για να ελευθερώσουμε την Ελλάδα από όλους αυτούς που για πάρα πολλά χρόνια μας καταδυναστεύουν. Αυτός ο άνθρωπος είναι ο Αρτέμης Σώρρας και είναι ο μόνος που δεν δίστασε να τα βάλει με όλους με αποτέλεσμα να βρεθεί στην φυλακή παρά την αθωωτική απόφαση. Στην ιστορία μας άλλωστε πολλοί ήταν οι πατριώτες που αντί να τιμηθούν, καταδικάστηκαν από τους αλλογενείς πολιτικούς και ξένα κόμματα. 

Ας δούμε λοιπόν χρονολογικά τη έχει γίνει στην Ελλάδα αφ'ότου ήρθε ο Αρτέμης Σώρρας: 

 




Φεβρουάριος 1, 2010

ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΧΡΕΟΓΡΑΦΟΥ 3ΔΙΣ

Κατάθεση στην Τράπεζα της Ελλάδος χρεογράφου, ίδιου με τα χρεόγραφα των 600δις (αναρτημένο στην πλατφόρμα της UCC1), αξίας 3 δις δολαρίων, το οποίο η τράπεζα το κάνει αποδεκτό!

Μάρτιος 2, 2010

ΑΙΤΗΣΗ ΡΕΥΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ

Οι πρόσφυγες από την Ιωνία, την Καππαδοκία και τον Καύκασο, οι οποίοι επιτακτικά ζήτησαν τη ρευστοποίηση των μετοχών, ιδιαίτερα μετά το 1940,  ελάμβαναν πάντα την ίδια απάντηση, πως τα αξιόγραφα τους δεν είχαν καμία πλέον αξία. Το θέμα ξεχάστηκε. Κάποιοι όμως είχαν φυλάξει μερικές από αυτές τις μετοχές στα σεντούκια και κάποιοι άλλοι σε θυρίδες. Κάτοχος τέτοιων μετοχών ήταν και η οικογένεια του Αρτέμη Σώρρα. Ο ίδιος κατέχει ένα σύνολο μετοχών ως κληρονομικό δικαίωμα και είναι νόμιμος και ανέκκλητος πληρεξούσιος τρίτων! Τον Μάρτιο του 2010 αιτήθηκε λοιπόν τη ρευστοποίησή τους από την Εθνική Τράπεζα. Συγχρόνως ήλθε σε επαφή και με την Τράπεζα της Ελλάδος. Ο Διοικητής της κ. Προβόπουλος ήταν απόλυτα ενήμερος για την υπόθεση.


Απρίλιος 1, 2010

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΥ!

Μετά από συζητήσεις η ΤτΕ πρότεινε συμβιβασμό (συμφωνία) ύψους 1,5 δις ευρώ  (ένορκη δήλωση αυτόπτη μάρτυρα που βεβαιώνει τα γεγονότα) για εξαγορά 10 μετοχών της «Τράπεζας της Ανατολής». Ο Αρτέμης Σώρρας όταν άκουσε τους νομικούς συμβούλους της Εθνικής Τράπεζας να προτείνουν μία «παράξενη διαδρομή» για την καταβολή του 1,5 δισ. μέσω μία Βρετανικής εταιρείας, αρνήθηκε. Ήταν σαφές πώς η ΤτΕ και η Εθνική Τράπεζα ήθελαν πάση θυσία να αποφύγουν την ευθεία εμπλοκή τους σε μία τραπεζική πράξη στην οποία θα ελλόχευε κίνδυνος να εκτεθούν απέναντι σε άλλους ενδιαφερόμενους κατόχους ιδίων μετοχών.


Μάιος 6, 2010

ΥΠΟΓΡΑΦΗ 1ου ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ


 Σεπτέμβριος 8, 2010

ΑΙΤΗΜΑ ΠΡΟΣ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

Ο Αρτέμης Σώρρας κάνει αίτημα προς την Εθνική Τράπεζα για τις μετοχές της Ανατολής.

Σεπτέμβριος 24, 2010

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΕΓΓΥΡΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΑΛΛΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ

Η Γαλλική Πρεσβεία βεβαιώνει την εγκυρότητα  των μετοχών της Τράπεζας Ανατολής που κατέχει ο Αρτέμης Σώρρας. Βεβαιώνει δηλαδή ότι δεν έχουν δηλωθεί ως κλαπήσες ή απολεσθείσες.


Οκτώβριος 12, 2010

ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ

Η Εθνική Τράπεζα πληροφορεί επισήμως  τους κληρονόμους των μετοχών πώς στη βάση του νόμου 18/1944  η αξία των μετοχών έχει εκμηδενιστεί. Ουδεμία μνεία γίνεται από το νομικό τμήμα της Εθνικής Τράπεζας για το γεγονός ότι η αξία των μετοχών είναι σε χρυσό (ο 18/1944 είναι ο πρώτος νομισματικός νόμος μετά την απελευθέρωση από τους Γερμανούς. Την ευθύνη της διοίκησης της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδας κατά την περίοδο της Κατοχής είχε αναλάβει η «Deutsche Bank»).


Μάρτιος 11, 2011

ΕΞΩΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

Με νέα εξώδικη δήλωση  ζητά να συμμορφωθεί στην από 21/2/2011 προηγούμενη εξώδικη δήλωση  και να του παραδώσουν τα στοιχεία που αφορούν την συγχώνευση της Τράπεζας Ανατολής με την Εθνική Τράπεζα, την εκκαθάριση και τα αποτελέσματα αυτής.

Μάρτιος 21, 2011

ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ

Στις 21 Μαρτίου 2011 υποβλήθηκε αίτηση στην Τράπεζα της Ελλάδος με θέμα την πορεία της εκκαθάρισης της Τράπεζας της Ανατολής. Απάντηση καμία.

Μάιος 10, 2011

ΑΠΟΤΙΜΗΣΗ ΜΕΤΟΧΩΝ

Σύμφωνα με την εκτίμηση του Καθηγητή Θεόδωρου Καρυώτη , η αξία εκάστης μετοχής ανέρχεται στο ποσό των 979.492.628.070$ δολαρίων Η.Π.Α., με ημερομηνία ισοτιμίας 05-08-2011 ΑΝΑ ΜΕΤΟΧΗ, ήτοι σε ευρώ 678.647.978.985,66€. Σύμφωνα δε με την μεταγενέστερη εκτίμηση του Καθηγητή Νικολάου Γεωργαντζά  η αξία εκάστης μετοχής, με τη μέθοδο υπολογισμού Runge-Katta ανέρχεται σε ευρώ στο ποσό των 1.084.263.613.139,56€ με ετήσια κεφαλαιοποίηση και στο ποσό των 1.188.197.503.516.28€ με εξαμηνιαία κεφαλαιοποίηση.


Ιούλιος 24, 2011

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Ε. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ

Ο κ. Υπουργός Οικονομικών Ε. Βενιζέλος ενημερώθηκε παρόντος του κ. Γιώργου Ζανιά σχετικά με τις μετοχές της Τράπεζας Ανατολής, ευρισκόμενος στις ΗΠΑ (24-27/7/2011) όπου θα συναντούσε την κα Κριστίν Λαγκάρντ, καθώς και εκπροσώπους της Αμερικανικής Κυβέρνησης. Αντέδρασε σχολιάζοντας "...δηλαδή μου ζητάτε στην μέση της διαδρομής να αλλάξω αφεντικά; ...".


Αύγουστος 7, 2011

ΔΩΡΕΑ ΜΕΤΟΧΩΝ

Ο Αρτέμης Σώρρας προσφέρει δωρεά μετοχών σε 2 Αστικούς Μη Kερδοσκοπικούς Οργανισμούς ("Ellas Never Die" & "End National Debt"), με σκοπό την αναχρηματοδότηση του ελληνικού χρέους και την αναδιάρθρωση της οικονομίας.


Αύγουστος 25, 2011

ΔΗΛΩΣΗ ΦΟΡΟΥ ΔΩΡΕΑΣ

Κατόπιν της πρόθεσης δωρεάς από τον Αρτέμη Σώρρα των 4 μετοχών της Τράπεζας Ανατολής στην Μ.Κ.Ο. "Ellas Never Die" και 4 μετοχών στην Μ.Κ.Ο. "End National Debt",  συνολικής αξίας 2,7 τρις ευρώ, υποβάλλεται δήλωση φόρου δωρεάς στην αρμόδια Δ.Ο.Υ. Πατρών με αριθμό πρωτ. 20459/25-08-2011.


Σεπτέμβριος 7, 2011

ΕΚ ΝΕΟΥ ΔΗΛΩΣΗ ΦΟΡΟΥ ΔΩΡΕΑΣ


Κατόπιν υπόδειξης της αρμόδιας Δ.Ο.Υ. Πατρών, ο κ. Αρτέμης Σώρρας εκ νέου καταθέτει ξεχωριστή αίτηση πρόθεσης δωρεάς των μετοχών της Τράπεζας Ανατολής στις 2 Μ.Κ.Ο. Αρ. πρωτ. 21425/7-09-2011 και 21518/7-09-2011. Η απάντηση των αιτήσεων αυτών δίνεται με Αρ.πρωτ. 22346/16-09-2011 .

Δεκέμβριος 16, 2011

ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ

Κατάθεση στο Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών αίτησης ασφαλιστικών μέτρων  εναντίον της Εθνικής Τράπεζας για την μέχρι τώρα άρνησή της να επιδείξει τα έγγραφα που ζητήθηκαν σχετικά με την εκκαθάριση της Τράπεζας Ανατολής.

Φεβρουάριος 10, 2012

ΕΞΩΔΙΚΟ ΣΤΟ Σ.Δ.Ο.Ε.

Αποστολή εξώδικου στο ΣΔΟΕ  για την είσπραξη του φόρου των 27 δις ευρώ, καθώς καμία ενέργεια δεν είχε γίνει μέχρι τότε, αλλά ούτε έως και σήμερα, από την πλευρά του κράτους προς είσπραξη της οφειλής. Το εξώδικο εστάλλει προς: τον ειδικό γραμματέα του ΣΔΟΕ κ. Ιωάννη Διώτη, τον οικονομικό εισαγγελέα κ. Γεώργιο Πεπόνη, τον διευθυντή του ΣΔΟΕ κ. Νικόλαο Παναγιωτόπουλο, προς τον οικονομικό εισαγγελέα κ. Σπυρίδωνα Μουζακίτη και κοινοποιήθηκε στον τότε Υπουργό Οικονομικών κ. Ευάγγελο Βενιζέλο.

Φεβρουάριος 12, 2012

ΥΠΟΓΡΑΦΗ 2ου ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ

Μάρτιος 13, 2012

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΕΡΙ ΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΦΟΡΟΥ ΔΩΡΕΑΣ

Η Γενική Γραμματεία Φορολογικών και Τελωνειακών Θεμάτων του Υπουργείου Οικονομικών ενημερώνει για τον τρόπο καταβολής του Φόρου Δωρεάς (έγγραφο με Αρ. πρωτ. ΔΠΕΙΣ Β 1043010 ΕΞ 2012 ). Σε αντίθεση αυτών ο Αρτέμης Σώρρας εκχωρεί μέρος της αξίας των μετοχών για τη καταβολή του φόρου και το υπόλοιπο παραμένει στις δύο αστικές εταιρείες για την εκπλήρωση του αρχικού σκοπού της δωρεάς.

Μάρτιος 30, 2012

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΦΟΡΟ ΔΩΡΕΑΣ

Συζητείται το θέμα στην Ελληνική Βουλή, όπου επικυρώνεται για ακόμα μια φορά η ισχύ και η αξία της μετοχής και το θέμα που αφορά το φόρο των 27 δις ευρώ όπως προ­κύπτει από τη δωρεά που κατατέθηκε από τον ίδιο. Μετά το κοινοβουλευτικό έλεγχο, όπου επι­κυρώθηκε η αδιαμφισβήτητη νομή και κα­τοχή του αξιογράφου, ότι είναι έγκυρα και σε ισχύ και επιβεβαίωσε την αξία των απο­θεμάτων ως 680 δις ευρώ έκαστη μετοχή και παράλληλα επιβεβαίωσε τη συνολική φορολογική αξία ύψους 27 δις. ευρώ, ο Υπουργός Οικονομικών στις 30/3/2012 απάντησε εγγράφως  ότι ο δε­δηλωμένος φόρος θα πρέπει να καταβληθεί από τον δωρεοδόχο κ. Αρτέμη Σώρρα.


Μάιος 10, 2012

ΔΩΡΕΑ ΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ

Μετά από συναντήσεις με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο τον Μάιο του 2012 ο Αρτέμης Σώρρας με γραπτή προσφορά  την οποία απέστειλε μέσω δικαστικού επιμελητή δωρίζει μια μετοχή της Τράπεζας της Ανατολής υπέρ της Εκκλησίας. Οι επιστολές στάλθηκαν προς τον Αρχιεπίσκοπο, προς τα Μέλη της Αγίας και Ιεράς Διαρκούς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος και προς τα Μέλη της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος. Ένα μήνα μετά και κατόπιν συνεδρίας της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου η Εκκλησία της Ελλάδος απάντησε ΑΡΝΗΤΙΚΑ!!! .

Μάιος 11, 2012

ΕΞΩΔΙΚΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥ Σ.Δ.Ο.Ε. ΓΙΑ ΤΗ ΜΗ ΕΙΣΠΡΑΞΗ ΦΟΡΟΥ

Το Σ.Δ.Ο.Ε. δεν εισπράτει το φόρο που αναλογεί στην δωρεά των οκτώ (8) μετοχών της Τράπεζας Ανατολής και απαντά  ότι δεν έχει αρμοδιότητα είσπραξης.


Ιούνιος 26, 2012

ΚΑΤΑΘΕΣΗ 600 ΔΙΣ & 48,9 ΔΙΣ

Ο Αρτέμης Σώρρας εκτός από την κατοχή των 40 μετοχών της Τράπεζας Ανατολής είναι διαχειριστής και ανέκκλητος πληρεξούσιος χρεογράφου του Αμερικανικού δημοσίου τύπου ΑΑΑ συνολικής αξίας 2,8 τρις δολαρίων. Καταθέτει λοιπόν 6 τεμάχια, του χρεογράφου αυτού, αξίας 100 δις δολαρίων το καθένα υπέρ της Ελληνικής Δημοκρατίας και ένα τεμάχιο 48,9 δις δολαρίων υπέρ της Κυπριακής Δημοκρατίας σε κηδεμονευόμενους λογαριασμούς στην Montreal Bank στον Καναδά. Οι προτάσεις αυτές κατατέθηκαν με σκοπό την αποπληρωμή του δημόσιου και ιδιωτικού χρέους.

Περίληψη πρότασης  χρηματοδότησης της Ελλάδος

Περίληψη πρότασης  χρηματοδότησης της Κύπρου


Ιούνιος 26, 2012

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

Επίσημη ενημέρωση της Κυπριακής κυβέρνησης για την κατάθεση των 48,9 δις δολαρίων σε λογαριασμό υπέρ της Κυπριακής Δημοκρατίας με σκοπό την εξαγορά του υφιστάμενου δημοσίου χρέους και την αποφυγή προσφυγής στο ΔΝΤ.


Ιούλιος 4, 2012

ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΝΑΤΟΛΗΣ

Το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών με την απόφασή του 6341/2012 , υποχρεώνει την Εθνική Τράπεζα να παραδώσει στους αιτούντες όλα τα απαραίτητα έγγραφα που σχετίζονται με την εκκαθάριση από το 1932 μέχρι σήμερα καθώς και όλα τα οικονομικά στοιχεία από το 1931 έως και το 1938 ανά εξάμηνο. Ειδικότερα η απόφαση κατέδειξε ότι οι μετοχές της Τράπεζας της Ανατολής έχουν μετραπεί σε χρεωστικά ομόλογα  και έχουν χαρακτήρα χρεογράφου - αξιόγραφου. Γι' αυτό ζητάει να παραδοθούν και όλα τα στοιχεία του Αλληλόχρεου Λογαριασμού με ετήσιο επιτόκιο 7% που αφορά το παθητικό των μετοχών από την 01/01/1933 έως και σήμερα.


Ιούλιος 23, 2012 — Ιούλιος 30, 2012

3 ΕΞΩΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ!

Με συνεχή εξώδικα ο Αρτέμης Σώρρας ζητά τη συμμόρφωση της Εθνικής Τράπεζας με την απόφαση 6341/2012  του δικαστηρίου.

1ο Εξώδικο  στις 23/07/2012, 2ο Εξώδικο  στις 27/7/2012, 3ο Εξώδικο  στις 30/7/2012.


Σεπτέμβριος 10, 2012

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Δημήτρης Χριστόφιας καλεί με επιστολή του επίσημα τον Αρτέμη Σώρρα και τους συνεργάτες του ώστε να συζητηθεί η πρόταση χρηματοδότησης του Κράτους.


Σεπτέμβριος 12, 2012 — Νοέμβριος 6, 2012

ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ

Οι συναλλαγματικές έχουν κοινοποιηθεί με τους ανάλογους κωδικούς προς τον οφειλέτη US Treasury και με καλή πίστη δήλωσε και ενημέρωσε ότι προτίθεται να εκχωρήσει τα χρεόγραφα ως αντασφάλεια για να επιτευχθεί χρηματοδότηση της Ελ­ληνικής και Κυπριακής Δημοκρατίας ή άλλο και έδωσε τον απαιτούμενο χρόνο για τυχών ενστάσεις ή αντιρρήσεις από τον οφειλέτη.

Ο κος Σώρρας, ως ο πληρεξούσιος νόμιμος δικαιούχος, ανέθεσε σε γνωστή δικηγορι­κή εταιρεία στην Αμερική- Νέα Υόρκη, την ενημέρωση προς το Αμερικανικό Δημόσιο ως είθισται. Το εν λόγω δικηγορικό γραφείο, ενεργώντας εκ μέρους του κου Σώρρα αλλά και κατ’ εντολή του ιδίου για λογαριασμό της Ελληνικής Κυβέρνησης, ενημέρωσε για όλες τις πράξεις που προέβλεπε να γίνουν και ζήτησε εάν υπάρχουν αντιρρήσεις ή/και ενστάσεις για οποιοδήποτε θέμα να ενημε­ρωθεί αναλόγως.

Το δικηγορικό γραφείο στην Αμερική, ανέ­λαβε να ενημερώσει πλήρως το Αμερικα­νικό Δημόσιο για την όλη διαδικασία εκ μέρους του κ. Σώρρα και της Ελλάδος.


Σεπτέμβριος 12, 2012

1η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ

Η Πρώτη Επιστολή στάλθηκε στις 12.09.2012  όπου γίνεται αναφορά ότι ο κος Σώρρας είναι ο πληρεξούσιος δικαιούχος και περιγράφει όλους τους κωδικούς των χρεογράφων όπως αυτά έχουν εκδοθεί και όπου ανακοινώνει ότι ο ίδιος ανέθεσε σε εταιρεία κηδεμόνα να καταθέσει σε λογα­ριασμό στην τράπεζα (και γίνεται αναφορά για τις τράπεζες) με σκοπό την μετέπειτα χρήση των χρεογράφων ως αντασφάλιση για επικείμενο δανεισμό. Δόθηκαν είκοσι (20) εργάσιμες ημέρες για ενστάσεις.

ΚΑΜΙΑ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΔΕΝ ΥΠΗΡ­ΞΕ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ Η/ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ.


Σεπτέμβριος 28, 2012

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

Επίσημη ενημέρωση της Ελληνικής κυβέρνησης κοινοποιούμενη προς όλους τους Κρατικούς Φορείς για την γνωστοποίηση της κατάθεσης των 600 δις δολαρίων σε λογαριασμό υπέρ της Ελληνικής Δημοκρατίας, όπως αυτή κατατέθηκε στο προξενείο της Ελλάδος στη Νέα Υόρκη, με σκοπό την εξαγορά του υφιστάμενου δημοσίου χρέους και τη χρηματοδότηση των νέων αναγκών για την επανεκκίνηση της οικονομίας. Το ποσό αυτό θα χορηγηθεί με την μορφή δανείου με επιτόκιο 0,5% σταθερό και αποπληρωμή από 50 μέχρι 100 χρόνια.


Σεπτέμβριος 30, 2012

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΡΟΤΑΣΗΣ 650ΔΙΣ

O Αρτέμης Σώρρας δημοσιοποιεί σε κεντρικό ξενοδοχείο των Αθηνών (Hotel President) την κατάθεση των 600 & 48,9 δις δολαρίων για την Ελλάδα και Κύπρο αντίστοιχα.


Οκτώβριος 1, 2012

ΒΡΑΒΕΥΣΗ

Η Εταιρεία Ελλήνων Ευεργετών αποφασίζει να βραβεύσει τον Αρτέμη Σώρρα ως εθνικό ευεργέτη σε εκδήλωση που οργάνωσε στα Γραφεία του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Αθήνα, παρουσία κοινοβουλευτικών και εκλεκτών καλεσμένων. 

Οκτώβριος 3, 2012

2η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ

Αφού δεν υπήρξε καμία αρνητική αντί­δραση μετά την πρώτη επιστολή, στις 03.10.2012 στέλνει νέα επικυρωμένη επι­στολή  όπου ανακοινώθηκαν οι κωδικοί των χρεογράφων που αποφάσισε ο κ. Σώρρας να καταθέσει προς πίστωση της Ελλάδος και της Κύπρου και παρατέθηκαν επικυρωμένα πιστά αντίγραφα των χρεογράφων που θα παραχωρούντο σε ειδικό κηδεμονευόμενο λογαριασμό εις πίστωση και των δύο ξεχω­ριστά.

ΚΑΜΙΑ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ/ ΕΝΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΦΟΡΕΑ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑ­ΤΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΘΕΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟ­ΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΩΝ ΧΡΕΟ­ΓΡΑΦΩΝ ΓΙΑ ΠΙΣΤΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟΥ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΩΣ.


Οκτώβριος 3, 2012

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΓΕΥΜΑ ΣΤΗΝ ΛΕΣΧΗ ΑΘΗΝΩΝ

Ο Αρτέμης Σώρρας αποδέχθηκε την πρόσκληση για γεύμα από Κυβερνητικούς παράγοντες στην Λέσχη Αθηνών, ώστε να συζητήσουν την πρότασή του. Εκεί ήταν άνθρωποι του στενού περιβάλλοντος του κ. Σαμαρά οι οποίοι του μετέφεραν πως ο πρωθυπουργός είναι θετικός και πρότειναν να κανονιστεί ένα ραντεβού μαζί του για να συζητήσουν τις νόμιμες διαδικασίες που χρειάζονται ώστε να προβούν στη ρευστοποίηση των χρεογράφων. Μόλις όμως ο κ. Σώρρας ανακοίνωσε τους δύο όρους που περιλάμβανε η πρότασή του, δηλαδή λογιστικός έλεγχος του χρέους και απόδοση ευθυνών σε όσους καταχράστηκαν δημόσιο χρήμα από το 1974 και μετά, τότε άρχισαν τα προβλήματα και απεχώρησαν. Προφανώς οι όροι αυτοί δεν συμβάδιζαν με τα σχέδια που είχαν για την Ελλάδα και τον Ελληνισμό γενικότερα!


Οκτώβριος 4, 2012

ΓΕΝΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

Το Υπουργείο Οικονομικών κυκλοφο­ρεί μια γενική ανακοίνωση στον Τύπο. Η αλήθεια όμως είναι άλλη! (Βλέπε Πρόταση Χρηματοδότησης ).


Οκτώβριος 12, 2012 — Νοέμβριος 6, 2012

ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΦΟΡΕΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ

Η αδιαφιλονίκητη επικύρωση της εγκυρότητας των διεθνών συναλλαγματικών, της πρότασης και των εγγράφων που συνοδεύουν, έχει προκληθεί από τον ίδιο τον κ. Σώρρα για λογαριασμό της Ελληνικής Δημοκρατίας, βάσει των παγκοσμίων νόμων που διέπουν τέτοια θέματα και συγκεκριμένα δια μέσου τεσσάρων διαδοχικών επιστολών του, οι οποίες κοινοποιήθηκαν με συστημένη επιστολή και με πρωτόκολλα παραλαβής, προς τους άμεσα εμπλεκομένους (με ημερομηνίες 12.10.2012, 03.11.2012, 28.11.2012 και 6.11.2012) και συγκεκριμένα προς τους:

• Υπουργείο Οικονομικών της Αμερικής, κ. Timothy Geithner

• Τμήμα ελέγχου του Θησαυροφυλακίου της Αμερικής, υπεύθυνο για τις πληρωμές (Off set Payments)

• Τμήμα Μεταφορών, κ. Raymond H. LaHood

• Ευρωπαϊκή Κεντρική τράπεζα, κ. Mario Draghi

• Ευρωπαϊκή Ένωση, κ. Jose Emanuel Barroso

• ΔΝΤ, κα Christine Lagarde

• Ελληνική Δημοκρατία, τον Πρόεδρο και Πρωθυπουργό, τη Βουλή και τον Άρειο Πάγο

• Τράπεζα της Ελλάδος

• Κυπριακή Δημοκρατία, τον Πρόεδρο, την Βουλή και τον Γενικό Εισαγγελέα

• Κεντρική Τράπεζα Κύπρου


Οκτώβριος 13, 2012

ΕΞΩΔΙΚΟ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΓΙΑ ΜΗ ΕΙΣΠΡΑΞΗ ΦΟΡΟΥ ΔΩΡΕΑΣ

Δεδομένου ότι η κυβέρνηση δεν προχώρησε στη συνέχεια να εισπράξει το φόρο 27 δις ευρώ, από την αξία του ιδίου χρεογράφου, όπως εξάλλου κάνει με τις περιουσίες όλων των Ελλήνων όταν διεκδικήσει το φόρο, ο Αρτέμης Σώρρας στέλνει εξώδικο και ζητά από το Δημόσιο να εισπράξει το φόρο.


Οκτώβριος 17, 2012

ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΡΥΨΗ ΤΩΝ 600ΔΙΣ

Έπειτα από τις υπεκφυγές της Κυβέρνησης  ότι δήθεν δεν έχουν ενημερωθεί για την πρόταση των 600 δις, αποστέλλει εξώδικη δήλωση – πρόσκληση – διαμαρτυρία.  Ο Αρτέμης Σώρρας τους καλεί να ελέγξουν την πρόταση και εάν δεν απαντήσουν εντός 5 ημερών, εγγράφως, θα κατατεθεί μήνυση για εσχάτη προδοσία.


Οκτώβριος 22, 2012

ΕΠΙΔΟΣΗ ΕΞΩΔΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΩΝ 600ΔΙΣ

Απεστάλησαν εξώδικα σχετικά με την προσφορά των 600 δις προς τον Πρωθυπουργό , την Τράπεζα της Ελλάδος  τον Υπουργό Οικονομικών  και κοινοποιήθηκαν στον Εισαγγελέα Αρείου Πάγου και σε όλα τα μέλη του Κοινοβουλίου.

Οκτώβριος 24, 2012

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΥΠΡΟΥ

Ο Αρτέμης Σώρρας μαζί με τους συνεργάτες του μετά από την πρόσκληση που δέχθηκε αρχές Σεπτεμβρίου από τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, συναντήθηκε με τους αξιωματούχους του Υπουργείου Οικονομικών για συζήτηση και έλεγχο της πρότασης Χρηματοδότησης προς το κράτος.  Ο έλεγχος φυσικά δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ.

Οκτώβριος 26, 2012

3η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ

Στις 26.10.2012 και αφού η Αμερι­κανική Κυβέρνηση δεν απέρριψε την πρό­θεση και δεν έφερε οιανδήποτε ένσταση να προχωρήσει ο δικαιούχος στην κατάθεση του χρεογράφου προς πίστωση της Ελλά­δος και Κύπρου, ο κος Σώρρας προχώρησε και υλοποίησε τη νόμιμη μεταβίβαση των Χρεογράφων εις το όνομα και πίστωση της Ελλάδος και της Κύπρου αντιστοίχως.

Στη συνέχεια ο ίδιος ανακοίνωσε και επι­κύρωσε προς την Αμερικανική Κυβέρνηση ότι υλοποίησε την μεταβίβαση  των έξι (6) τεμαχίων Αμερικανικών χρεογράφων αξί­ας Εκατόν Δισεκατομμυρίων Δολαρίων έκαστο, δηλαδή 600 Δις USD, εις το Όνομα και την πίστωση της Ελλάδος και ενός τε­μαχίου αξίας 48.926.500.000 USD για λο­γαριασμό της Κύπρου και κάλεσε την Αμερικανική Κυβέρνηση να ενημερώ­σει εάν είχε οιανδήποτε αντίρρηση ή ένσταση για αυτές τις μεταβιβάσεις και κα­ταθέσεις των χρεογράφων και δόθηκε το χρονικό διάστημα μέχρι της 2 Νοεμβρίου 2012.

ΚΑΜΙΑ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΕΝ ΔΟ­ΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΦΕΙΛΕΤΗ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΔΕΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΣ 2 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΠΟΥ ΗΤΑΝ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΛΗΞΗΣ.


Οκτώβριος 26, 2012

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ 9

Συνέντευξη εφ' όλης της ύλης στο ΚΑΝΑΛΙ 9 στην εκπομπή "Μυστικά Περάσματα".

Νοέμβριος 2, 2012

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ

Με το υπ' αριθμ. έγγραφο 09927/3-11-2012  ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Ε. Μεϊμαράκης δηλώνει αναρμόδιος και παραπέμπει το θέμα στο αρμόδιο Υπουργείο.

Νοέμβριος 3, 2012

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

Με το υπ' αριθμ. έγγραφο 09927/3-11-2012  ο Υπουργός Οικονομικών κ. Γ. Στουρνάρας παραπέμπει για έλεγχο την πρόταση στον κ. Γ. Προβόπουλο, Διευθυντή της Τράπεζας της Ελλάδος, τον κ. Α. Μαστρόκαλο, Αναπληρωτή Γενικό Διευθυντή του Οργανισμού Διαχείρισης Δημοσίου Χρέους (ΟΔΔΗΧ) και στην 23η Διεύθυνση του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους.

Οι υπηρεσίες του Υπουργείου Οικονομικών ακόμη ελέγχουν την πρόταση... Αυτή ήταν η ΜΟΝΑΔΙΚΗ επίσημη απάντηση από την Κυβέρνηση μέχρι σήμερα!!!

Νοέμβριος 6, 2012

4η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ

Στις 06.11.2012 η Αμερικανική Δικηγορική Εταιρία επικύρωσε εγγράφως  ότι το Αμερι­κάνικο Δημόσιο δεν έφερε καμία αντίρρηση / ένσταση / εμπόδιο σε αυτήν την επένδυση / δάνειο / μεταβίβαση των Αμερικανικών Χρεογράφων, προς πίστωση και όφελος της Ελληνικής και της Κυπριακής Δημοκρατίας ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΑ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΜΕΤΑΦΟ­ΡΑΣ / ΔΑΝΕΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ Κ. ΣΩΡΡΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ, ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΛΗΞΑΣΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑ­ΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΠΙΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΠΑΡΕΜ­ΒΟΛΗΣ ΑΠΟ ΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΦΟΡΕΑ!

Άρα, αφού δεν υπήρξε καμία ένσταση ή και αντίρρηση από τους οφειλέτες προς τον κ.Σώρρα και τις προθέσεις του για τον επικείμενο δανεισμό και αφού έχει προβεί σε κάθε νόμιμη ενέργεια που προβλέπεται από την παγκόσμια νομοθεσία, τα χρεόγραφα του θεωρούνται ως επικυρωμένα από όλους τους εμπλεκομένους φορείς. Ο νόμιμος δικαιούχος κ. Σώρρας, η Ελλάδα και η Κύπρος μπορούν με άνεση και νόμιμα να προχωρήσουν στην κατάθεση του χρε­ογράφου Αμερικανικού Δημοσίου στους δημόσιους λογαριασμούς τους και να προ­χωρήσουν στην «αυτόματη ρευστοποίηση» χωρίς κανένα πρόβλημα, έχοντας υπόψη την λειτουργία του «ποσοστιαίου χρηματο­οικονομικοπιστωτικού συστήματος» ή όπως αλλιώς λέγεται, του «fractional banking system».

Επίσης, βάσει του παγκόσμιου κανόνα «Bona Fide Transferee & Holder in Due Course» - «Καλή τη πίστει εκδοχέας» - Ο παραλήπτης, αφού έπραξε όλα τα νόμιμα ο δικαιούχος προς όφελός του, μπορεί να προχωρήσει στην υλοποίηση της πράξης χωρίς να φέρει οιονδήποτε βάρος ή πρόβλημα.

Βάσει των πιο πάνω έχουν συμβεί τα ακό­λουθα:

• ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗ­ΡΩΣ ΕΝΗΜΕΡΟ ΑΠΟ ΤΙΣ 12.09.2012,

• Ο ΝΟΜΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΑΝΤΙΘΕΣΗ/ ΕΝΣΤΑ­ΣΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ

• Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΙ ΜΠΟ­ΡΕΙ ΜΕ ΜΙΑ ΤΗΣ ΕΝΤΟΛΗ, ΝΑ ΡΕΥΣΤΟΠΟΙ­ΗΣΕΙ ΤΙΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ Κ. ΣΩΡΡΑ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗ­ΣΗ, ΧΩΡΙΣ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ ΚΑΙ ΠΑΡΕΜΒΟ­ΛΕΣ ΕΑΝ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ


Νοέμβριος 16, 2012

ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΠΟΜΠΟΛΑ - ΕΘΝΟΥΣ

Ακολουθεί η Εξώδικη Δήλωση Διαμαρτυρίας προς την Κυβέρνηση.

Ο κ. Αρτέμης Σώρρας καταθέτει Έγκληση  εναντίον του Διοικητή Τράπεζας της Ελλάδος κ. Προβόπουλου και του Διευθυντή της Διεύθυνσης Χρηματοοικονομικών Δραστηριο­τήτων της Τράπεζας της Ελλάδος κ. Ζερβουδάκη για συκοφαντική δυσφήμιση που αφορούσε την αναγγελία από 4.10.2013 της Τράπεζας Ελλάδος σχετικά όπως αναφέρεται, τον ισχυρισμό για την προσφορά των 600 δις δολαρίων και στην εφημερίδα το «ΕΘΝΟΣ» για συναυτουργία στην δυσφήμιση.


Νοέμβριος 19, 2012

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΕΞΩΔΙΚΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Κοινοποίηση  προς κκ. Γεώργιο Προβόπουλο, Βασίλη Μαστρόκαλο και 23η Διεύθυνση του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους.


Νοέμβριος 28, 2012

ΜΗΝΥΣΗ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ

O Αρτέμης Σώρρας καταθέτει μήνυση για εσχάτη προδοσία, κακουργηματική απιστία και παράβαση καθήκοντος  προς την Κυβέρνηση, τους 300 βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Κάρολο Παπούλια και τον εξωκοινοβουλευτικό Υπουργό Οικονομικών κ. Γ. Στουρνάρα. "Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδας στους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώσει του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει...", Θουκυδίδης.


Νοέμβριος 30, 2012

ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΜΗΝΥΣΗΣ ΠΡΟΣ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ

Γίνεται επίσης αναφορά προς τους κκ. Πρόεδρο του Αρείου Πάγου και Ει­σαγγελέα του Αρείου Πάγου.


Δεκέμβριος 3, 2012

ΜΗΝΥΣΗ ΑΔΩΝΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ

Ο Βουλευτής κ. Άδωνις Γεωργιάδης καταθέτει μήνυση εναντίον του Αρτέμη Σώρρα και του Εμμανουήλ Λαμπράκη με την κατηγορία: της διασποράς ψευδών ειδήσεων - σχετικά με την κατάθεση των 600 δις - με σκοπό τον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης, ξεσηκωμό των πολιτών και την παρεμπόδιση της εύρυθμης λειτουργίας του Ελληνικού Συντάγματος.


ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΟ Μάρτιος 17, 2013 - Μάρτιος 20, 2017 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://www.artemis-sorras.gr/


ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ:

 ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΠΡΟΣΕΛΘΟΥΝ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ «Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΓΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕΣΩ ΟΜΙΛΙΩΝ, ΒΙΝΤΕΟ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΩΝ, ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΓΕΓΡΑΜΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΦΟΡΕΙΣ, ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ  Ή ΑΛΛΟΥΣ ΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ .  ΓΙΑ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ «Ε.ΣΥ. ΠΟΛΙΧΝΗΣ» ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΤΕ ΓΙΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕΣΩ: https://esy-polichnis.business.site/

LINKS:

ΡΑΔΙΟ ΑΡΓΩ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ FB

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ YOUTUBE

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΠΑΝΤΟΥ - ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΕΝΩΣΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΣΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις


ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ


Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 6ΟΟ:
ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΙΤΗΣ;

ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ - ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ: