Σάββατο 25 Ιουλίου 2020

Με drone επέβλεπαν την διαμαρτυρία των πυροσβεστών στη Βουλή!


Ένα drone έκανε την εμφάνιση του στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας των πυροσβεστών έξω από τη Βουλή, αν και αρχικά οι περισσότεροι απόρησαν με την παρουσία του, τελικά πρόκειται για κρατικό drone, το οποίο επέβλεπε την συγκέντρωση. 
Αρχικά προκάλεσε απορία σε ποιον ανήκει, ωστόσο σύντομα έγινε γνωστό πως πρόκειται για κρατικό drone, η πτήση του οποίου εντάσσεται στα μέτρα ασφαλείας στη Βουλή όταν πραγματοποιούνται συγκεντρώσεις και πορείες διαμαρτυρίας.
Η πτήση του drone έξω από τη Βουλή
Προφανώς τα μέτρα ασφαλείας γίνονται πλέον πιο αυστηρά και εξελίσσονται τεχνολογικά, καθώς τα drones θα χρησιμοποιούνται για να ελέγχουν την κατάσταση σε πορείες και συγκεντρώσεις, όπως σε αυτή των πυροσβεστών.

ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ:
 ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΠΡΟΣΕΛΘΟΥΝ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ «Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΓΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕΣΩ ΟΜΙΛΙΩΝ, ΒΙΝΤΕΟ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΩΝ, ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΓΕΓΡΑΜΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΦΟΡΕΙΣ, ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ  Ή ΑΛΛΟΥΣ ΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ .  ΓΙΑ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ «Ε.ΣΥ. ΠΟΛΙΧΝΗΣ» ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΤΕ ΓΙΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕΣΩ: https://esy-polichnis.business.site/
LINKS:
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΠΑΝΤΟΥ - ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΕΝΩΣΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΣΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις


ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ


Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 6ΟΟ:
ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΙΤΗΣ;

ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ - ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ: